28 jun

At føle sig sikker er vigtigt – men det behøver ikke koste en bondegård med forsikring

Okay indrømmet, lige meget hvad så er det dyrt at være forsikret. Dette betyder dog ikke at der ikke kan være mange penge at spare. Og ved at tage aktion, så gør du faktisk også noget ved det problem der er, nemlig at bilforsikring, indboforsikring, ulykkesforsikring, og hvad der nu ellers er af forsikringer, bliver ved med at blive dyre og dyre. Konkurrence på pris. Det er der du kan tage AKTION! Hvert 1-2 år, bør du tage et kig på om dine forsikringer ikke kan gøres billigere. Det kan det i rigtig mange tilfælde, og det er ikke unormalt at spare mellem 3000 og 6000 kroner, specielt hvis du ikke har undersøgt markedet i et stykke tid.

Forsikring guruen hjælper dig til billigere kaskoforsikring og ansvarsforsikring til din bil, en bedre pris på husforsikring, indboforsikring, dyreforsikring og ja selv campingvognsforsikring kan der være rigtig mange penge at spare på.

Det første du bør gøre er at enten selv tage kontakt til nogle forskellige forsikringsselskaber, og sige at du er interesseret i at der kommer en mand forbi og snakker med dig, eller du kan vælge den nemmere løsning at bestille 3 tilbud på forsikringer via f.eks. Forsikring.guru. Det er både hurtigt og nemt. Når du efterfølgende har snakket med et par stykker, så kan du nemt sætte det op imod de forsikringer du har i dag, og se om du ikke kan spare en masse penge. Det kan du sandsynligvis. Den gennemsnitlige besparelse der er på at få nye tilbud på forsikringer ligger i omegnen af 2500 kr. Det vil sige, at der er nogle der spare mange tusinde kroner hvert eneste år. Hvad ville du f.eks. bruge 300 ekstra kroner hver måned på, hvis du fik det i hånden? Jeg er sikker på at du kan komme på mange meget sjovere ting at bruge pengene på end på forsikringerne. Tag f.eks. en bilforsikring. Det er selvfølgelig noget du skal have, for mange af os kan ikke undvære en bil. Men alene på denne forsikring, er der mange der spare overraskende mange hundrede kroner, ja ofte tusinder. De penge kunne du f.eks. bruge på ferie eller på ny elektronik, eller måske bare på nyt legetøj og større fødselsdagsgaver til dine børn. Ja der er mange sjovere ting at bruge penge på end forsikringer, så hvorfor får familien DK ikke gjort noget ved det?!?!

Jeg vil anbefale dig at gå i krig med forsikringerne nu. Få bestilt nogle tilbud, og så er du allerede i gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *